Tervetuloa Pilvi-siskon kotisivuille!

Perhekoti Pilvi-sisko: Kehitysvammaisten lasten hoitoa sydämellä!

Sosionomi Päivi Karhapäällä on vuosien kokemus toimimisesta kehitysvammaisten ja vaikeasti vammaisten lasten parissa. Lapsen lääkitys, ruokavalio, apuvälineet, koulussa käynti ja muut tärkeät asiat otetaan huomioon ja ne hoidetaan myös perhekodissa tai sen kautta.

Palvelut

Pilvi-sisko tarjoaa ympärivuorokautista perhehoitopalvelua kehitysvammaisille lapsille. Asukkailla on mahdollisuus sekä vakituiseen että tilapäiseen hoitoon. Perhekotiin voi tulla kuntien maksusitoumuksella. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia meille ja kysyä lisää! 

Pilvi-siskossa käy yksityinen fysioterapeutti, joka toteuttaa lapselle henkilökohtaisesti tehtyä hoitosuunnitelmaa. Tarvittaessa perhekoti palkkaa myös hoito-, virkistys-, leiri- ja kuljetushenkilöstöä lisäavuksi.

Pilvi-siskossa kehitysvammaisten lasten hoito on luontevaa, ammattitaitoista ja joustavaa. Omistaja Päivi Karhapää kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti kursseilla, joilla opittua tietoa voi soveltaa käytännössä. Perhehoidon toimintatavat ovat joustavia ja asiakaslähtöisiä. Niihin on myös helppo tehdä muutoksia tarvittaessa.

Työnohjaus

Päivi Karhapää tekee myös työnohjausta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, sekä perhehoitajille. Kysy lisää!

Mökki

Vuokraamme myös Riekkoranta -nimistä mökkiä, joka sijaitsee Hattujärven rannalla, 43 kilometrin päässä Ilomantsista. Riekkorannassa voi harrastaa kalastusta, sienestystä, marjastusta ja metsästystä tai siellä voi vain rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta.

Mökissä on majoitustilat 12 henkilölle ja mahdollisuus patjamajoituksena suuremmallekin ryhmälle. Varusteluun kuuluu sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, televisio ja radio. Tilat soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille.

Lisätietoja ja kuvia Riekkorannasta voit katsoa täältä!
www.eramantsi.fi

Kuvia Riekkorannasta

Oli kyseessä sitten kehitysvammaisten/vammaisten lasten hoito, työnohjaus tai mökkivuokraus, ota rohkeasti yhteyttä!